Mavi Çocuk Utku Anaokulu

WEB https://macua.meb.k12.tr
Adres : Yamaçlı Mahallesi 612 Sok. No 35 Yüreğir / ADANA
VİZYON : Geleceğimizi oluşturacak bireyleri; yaratıcılıklarını gelişmiş, özgün ve estetik değerlere sahip, çözümleyici düşünce yapısına sahip kişiler olarak yetiştirerek , 1. sırada tercih edilen Adana’nın en iyi anaokulu olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi Milli Eğitim Temel Amaçları doğrultusunda; gelişimlerini sağlıklı bir şekilde destekleyerek ilkokula hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı aklı ve vicdanı hür bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Yeşil Bayrak sahibi

Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 07:30 - 17:30
Bağlantı : ADSL